Rainbow Zipper Penalhus

Regnbue lynlås penalhus, et brevpapir fuld af farver og kreativitet.Denne pennetaske er forskellig fra den traditionelle stil, den er lavet af en række lynlåse splejset sammen, hvert sted er unikt og delikat.Regnbuens farver giver den uendelig vitalitet, som med en barnlig glæde, lader folk føle sig glade.

Dens design er ekstremt praktisk, og interiøret er rummeligt nok til at rumme kuglepenne og viskelædere i alle størrelser.Uanset om det er en slank blyant, eller en stubbet tusch, kan du finde det rigtige sted i penneposen.Og de to dekorative små øjne, som prikken over i'et, tilføjer lidt sjov til denne pennetaske.

Hver gang du åbner dette pennetui, er det som at åbne en farverig verden.Pennen og viskelæderet lå stille i den og ventede på at blive taget af ejeren.Og lyden af ​​lynlåsen, som en smuk melodi, akkompagneret af hver åbning og lukning.

Regnbuen lynlås pennepose er ikke kun en beholder til opbevaring af papirvarer, men også en perfekt kombination af kreativitet og praktisk.Hver gang du bruger det, kan du mærke varmen og omsorgen fra designet.Uanset om det er studerende eller kontoransatte, er det et glimrende valg til at ledsage alle, der elsker livet.

微信图片_20231129105849


Indlægstid: 26-jan-2024

Send din besked til os:

Skriv din besked her og send den til os