Unicorn tre-hullers taske: Magisk opbevaringsplads til papirvarer

I det travle studieliv er en praktisk papirtaske essentiel for enhver studerende.I dag, lad os udforske denne unikke enhjørningtre-huls taske.

Denne papirtaske er farverig, fra venstre mod højre, rød, blå, grøn og lilla, hver farve symboliserer en anden personlighed og vitalitet.Tasken er printet med et sødt tegneserie-enhjørningbillede, og den regnbuefarvede manke og hale tilføjer et magisk touch til denne brevpapirtaske.

Dens unikke tre-hullers design er et højdepunkt i denne brevpapirtaske.Med en lynlåstaske med tre huller kan eleverne nemt klassificere og opbevare papirvarer, såsom kuglepenne, viskelædere, linealer osv., hvilket gør rummet inde i tasken rent og ordentligt.Hver gang du åbner papirtasken, kan du hurtigt finde det papir, du har brug for, hvilket i høj grad forbedrer din læringseffektivitet.

Denne enhjørning tre-hullers taske er ikke kun praktisk, men også fuld af børns sjov og kreativitet.Uanset om det lægges på skrivebordet eller hænges på tasken, kan det blive et smukt landskab.Lad enhjørningstasken med tre huller ledsage dig gennem enhver tilfredsstillende og interessant læringstid!BP3144-1


Indlægstid: 24. maj 2024

Send din besked til os:

Skriv din besked her og send den til os