Doodle stil blyantpose

I dagens STATIONER-marked, graffiti-stilenpenalhusfra CAMEI STATIONERY CO., LTD er blevet elsket af flertallet af studerende og litterære unge med dets unikke design og praktiske funktioner.
Dette penalhus er hovedsageligt blåt i farven, ved hjælp af graffiti-design, boksens ansigt af ordet "PAINT" og pletter dekoration, fuld af vitalitet og kreativitet.Dette design er ikke kun i tråd med unge menneskers stræben efter personlighed og modepsykologi, men gør også papirvarer mere interessant og levende.
Penalhuset er lavet af denim, som er både stærkt og holdbart og kan beskytte brevpapiret indeni mod skader.Den måler 20,5x11x7 cm og er stor nok til at rumme flere skoleartikler såsom blyanter, viskelædere og knive.Lynlåsdesignet på låget af æsken letter ikke kun åbning og lukning, men sikrer også sikkerheden af ​​papirvarer.
Ud over det enestående design er dette penalhus også meget praktisk.Det kan ikke kun bruges til at holde papirvarer, men også som en dekoration på skrivebordet, hvilket giver en fornøjelse og lethed at studere og arbejde.
Generelt er CAMEI STATIONERY CO., LTDs penalhus i graffitistil blevet et populært brevpapir med dets stilfulde design og praktiske funktioner.Både studerende og litterære og kunstneriske unge kan finde deres egne stile og stile og vise deres egen personlighed og smag.微信图片_20240405103418


Posttid: Apr-05-2024

Send din besked til os:

Skriv din besked her og send den til os